IBM ISS

ibmIBM ISS isporučuje sigurnosna rješenja koja zaustavljaju prijetnje prije samog napada na poslovanje tvrtke, poput IPS, firewall i drugih rješenja za proaktivni nadzor mreže. X-Force istraživački i razvojni tim čini temelj IBM ISS-ovog preventivnog sigurnosnog pristupa Internetu. ISS proizvodi mogu iskoristiti najnaprednije znanje o sigurnosnim prijetnjama i propustima na Internetu te tako osigurati IT infrastrukturu i kontinuitet poslovanja. IBM ISS nudi potpuno integrirana rješenja za stolna i prijenosna računala, servere, mreže i udaljene lokacije.

IBM Internet Security Systems kontinuirano postavlja standarde na području sigurnosti sa ISS zaštitnom platformom nudeći velikim poduzećima zaštitu prije nego li je zakrpa za određeni propust dostupna, a zaštita je čvrsto integrirana s postojećim IT poslovnim procesom kompanije.

ISS je ekspert za globalne multinacionalne kompanije i svjetske vlade te je dokazano svjetski lider u sigurnosti više od 10 godina.

ISS-ovi proizvodi i servisi su bazirani na proaktivnim sigurnosnim informacijama dobivenima od ISS X-Force istraživačkog i razvojnog tima koji otkriva ranjivosti i sigurnosne propuste u računalnim mrežama te aktivno prati nove Internet prijetnje. U.S. Department of Hemeland Security samo je jedan od korisnika koji koriste X-Force tim kao povjerljivog sigurnosnog savjetnika.

IBM Internet Security Systems ponuda dijeli se na sljedeće linije proizvoda:

  • GX uređaji – Intrusion Prevention uređaji koji blokiraju poznate i nepoznate prijetnje kao što su crvi, trojanci i spyware prije ulaska u sustav, čuvaju mrežu budnom, smanjuju hitne zakrpe i sprječavaju sigurnosne proboje.
  • MX uređaji – Multifunkcionalni uređaji koji pokrivaju široki spektar funkcionalnosti potrebne za siguran rad mreže uključujući firewall, Virtual Private Network (VPN), Intrusion Prevention, anti-virus i anti-spyware, URL filtering i anti-spam rješenje.
  • Enterprise Scanner – Uređaji koji pronalaze ranjivosti u Vašem sustavu, te nude zaštitu prije nego li sami proizvođači sustava ponude rješenja za otklanjanje ranjivosti.
  • Softverska rješenja – Sigurnosna rješenja koja nude zaštitu korisničkih poslužitelja i mreža od svih zlonamjernih prijetnji sa Interneta.

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko želite saznati više informacija o IBM ISS proizvodima ili ako ste zainteresirani za testiranje.